1. >Blog
  2. >Peedi- porgandi ja läätsesalat fetajuustu, jogurti ja tilliga

Koostisained:

Salat:

  • 1 punapeet
  • 2 porgandit
  • 1,5 mõõdutopsitäit Bonduelle’i konservläätsi
  • soola
  • 3 spl oliiviõli
  • mandleid
  • fetajuustu

Salatikaste:

  • 1 topsitäis jogurtit
  • 1 küüslauguküüs (hakituna või purustatuna)
  • 1 spl sidrunimahla
  • peterselli ja tilli
  • 1 spl oliiviõli

1. samm

Lisage tükeldatud porganditele ja peetidele oliiviõli. Küpsetage eelkuumutatud ahjus 25-30 minutit.

2. samm

Valmistage salatikaste, segades väikseses kausis kokku jogurti, hakitud küüslaugu, peterselli ja tilli ja sidrunimahla, lisage soola ja 1 supilusikatäis oliiviõli.

3. samm

Asetage konserveeritud läätsed taldrikule ja tõstke nende peale küpsetatud juurviljad. Puistage üle fetajuustu, mandillaastude ja peterselliga. Enne serveerimist valage üle salatikastmega.

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel