1. >Blog
  2. >Salat punaste ubade, peedi ja tahhiinipastaga

Koostisained:

Salat:

  • 1 keedetud punapeet
  • 1 väike brokkoli
  • Väike peotäis rosinaid
  • pool purki Bonduelle’i punaseid ube

Tahhiinikaste:

  • 2 spl tahhiinipastat
  • 1 spl riisisiirupit (või vahtrasiirupit)
  • ½ tl soola
  • Näpuotsatäis pipart
  • 1 spl õunaäädikat
  • 2 tl vett (vajadusel pisut rohkem)

1. samm

Esmalt valmistage salatikaste – segage tahhiinipasta vahtrasiirupi ja õunaäädikaga, lisage vett, soola ja pipart.

2. samm

Tükeldage keedetud peet ja brokkoli ja asetage nad salatikaussi. Lisage aurutatud purgioad ja rosinad.

3. samm

Valage salatile tahhiinikaste ja segage korralikult läbi.

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel