1. >Blog
  2. >Kikerhernekook

Koostisained:

  • 1 purk Bonduelle‘i aurutatud kikerhernest
  • 10 g želatiini
  • 200 g keedetud riisi
  • 100 g kikerhernehelbeid
  • 50 g kookoselaaste
  • 100 g vanilliinsuhkrut
  • 500 g vanillipudingit
  • 100 g suhkrut (pudingile)
  • 100 g värskeid või külmutatud puuvilju
  • Mündilehti
  • Karamelli- või šokolaadivaapa

1. samm

Valmistage želatiin ette vastavalt pakendi juhisele.

2. samm

Nõrutage kikerherned ja peenestage kahvliga, segage need keedetud riisi, kikerhernehelveste, kookoselaastude, vanilliinsuhkru ja ⅓ želatiiniga.

3. samm

Valmistage puding vastavalt pakendi juhisele. Lisage ülejäänud želatiin. Pange kikerhernemass nõusse, kallake pudingiga üle ja hoidke mõned tunnid külmikus.

4. samm

Kaunistage maitsvate puuviljade, mündilehtede ja karamelli- või šokolaadivaabaga.