• \n
  • Võta ühendust
  • Retseptid
    • Suupisted
    • Salatid
    • Supid
    • Põhiroad
    • Desserdid
  • Tooted
    • Uudistooted
    • Moodne klassika
    • Salatitele
    • Põhiroogadele
    • Suupistetele
    Bonduelle
  • Aastast 1853
    • Uudised
    • Ettevõtte ajalugu
    • Me hoolime
    • Köögiviljaentsüklopeedia
    • Kuidas tagame kvaliteedi
    • KKK
    1. >Kkk
    <

    Kõik vastused küsimustele

    Kõik  (8)Konserveeritud  (4)Külmutatud  (4)
    • Kui kaua võib köögiviljakonserve pärast avamist süüa?

      Soovitame konserveeritud köögivilju tarbida 24 tunni jooksul pärast purgi avamist. Ja hoidke neid suletud pakendis külmkapis.

    • Kuidas külmutatud köögivilju kõige paremini säilitada?

      Kõiki meie tooteid saab säilitada mitu kuud sügavkülmikus (-18 °C). Pärast avamist hoidke külmikus (0 °C kuni + 3 °C) kuni 72 tundi. Samuti on oluline järgida toote pakendil märgitud kõlblikkusaega.

    • Kas ma saan kasutada külmutatud köögivilju, mille kõlblikkusaeg on möödunud?

      Kui kõlblikkusaeg on möödunud, saate toodet kasutada tingimusel, et seda on nõuetekohaselt hoitud, st pakend ei ole kahjustatud, toodet ei ole korduvalt külmutatud ja sulatatud jm. Kuid me ei saa tagada, et möödunud kõlblikkusajaga köögiviljad on hea kvaliteediga, sest nende tekstuur, maitse, välimus või värvus võivad erineda. Kui toote lõhn või välimus tekitavad kahtlusi, soovitame toote kasutamisest loobuda.

    • Kas ma võin süüa köögivilju, mille kõlblikkusaeg on möödunud?

      Kui purgile märgitud kõlblikkusaeg on möödunud, saate toodet kasutada tingimusel, et seda on nõuetekohaselt hoitud, st pakend ei ole kahjustatud ja seda säilitatakse optimaalsetel hoiustamistingimustel. Kuid me ei saa tagada, et möödunud kõlblikkusajaga köögiviljad on hea kvaliteediga, sest nende tekstuur, maitse, välimus või värvus võivad erineda. Kui toote lõhn või välimus tekitavad kahtlusi, soovitame toote kasutamisest loobuda.

    • Kas Bonduelle’i köögiviljakonservid sisaldavad säilitusaineid?

      Konservid ei sisalda säilitusaineid. Köögiviljad blanšeeritakse, pakitakse tihedasti purkidesse ja seejärel töödeldakse steriliseerimismeetodil, hävitades sel viisil kõik mikroobid. Seetõttu ei ole vaja köögiviljadele säilitusaineid lisada.

    • Aurutatud köögiviljade purgis on väga vähe vedelikku, kas see on normaalne?

      Need köögiviljatooted on valmistatud uue tehnoloogia alusel, mistõttu on purgis tavalisest kolm korda vähem vedelikku. Köögivilju töödeldakse kõrgsurveauruga.

    Kas toote kohta on küsimusi?
    • Olen märganud, et külmutatud tootes on vahel sulamata jääd, kas sellist toodet võib kasutada?

      Tootes olev jää võib toidu valmistamisel selle rikkuda, mistõttu soovitame oodata, kuni see on täielikult sulanud.

    • Millised on sobivaimad külmutatud köögiviljade valmistamisviisid?

      Külmutatud köögivilju saab valmistada ahjus, fritüüris, praepannil või mikrolaineahjus. Toote sobivaim valmistamisviis on märgitud pakendil. Näiteks saate meie aurutatud köögiviljatooteid valmistada kolmel erineval viisil, mis on märgitud pakendil.

    Bonduelle alates 1853
    Bonduelle on perekond. Siin töötab juba 7. põlvkond, kelle loodus- ja inimsõbraliku käe all valmib põllumajandustoodang. Me toetame ökopõllumajandust, orienteerume tulevikule ja püüdleme iga päev selle poole, et aedviljade osa kõikide inimeste elus muutuks aina suuremaks.
    Forbruger Service
    • Kontaktid
    • KKK
    • \n
    • Küpsiste seaded
    • Küpsised
    • Privaatsuspoliitika
    • 2020© Kõik õigused kaitstud