1. >Blog
  2. >Nõuanded, kuidas süüa rohkem köögivilju

Kuigi me teame, et peaksime sööma päevas vähemalt 5 portsjonit puu- ja köögivilja, ei olegi nii lihtne neid iga päev oma toidule lisada. Selleks sobib suve lõpp, tehes seda tasapisi ja sundimatult!

Võtke lõunaeine tööle kaasa

Ei mingeid võileibu ega lähima söögikoha praade enam! Hea lahendus – valmistage ise tasakaalustatud lõunasöök ja võtke see karbis kaasa: toored või keedetud köögiviljad, lihajäägid, kõvaks keedetud munad, keedetud süsivesikud või kaunviljad... Kas teil ei ole aega midagi valmistada? Proovige Bonduelle'i köögivilja- ja teraviljasegusid Lunch Bowl.

Säästke aega, kasutades konserveeritud ja külmutatud köögivilju

Toimetuste maratoni meenutavatel argiõhtutel pole midagi paremat kui külmutatud või konserveeritud köögi- ja kaunviljad, millest on lihtne valmistada suppi, putru, kiireid salateid, hautisi, vürtsikaid pirukaid või hautada neid pannil. Tervislikud ja uskumatult universaalsed kaunviljad on konservide riiulil alati oodatud tooted, sest need on juba söömiseks valmis. Neid ei tule leotada ega keeta ja need säästavad teie aega!

Segage köögivilju makaronidega

Tõde on selline, et kõik armastavad makarone. Kuidas siis köögivilju lisada? Tasub proovida erinevaid kombinatsioone: peekon, sibul, herned ja koor; spargelkapsas, anšoovised ja sidrunikoor; hautatud suvikõrvits ja pesto... Ärge kartke eksperimenteerida. Head isu!