Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Lasanje veiseliha ja läätsedega
Vähem liha, rohkem köögivilju! Mis oleks, kui me teeksime sel põhimõttel lasanjet? Vähem rasvaineid, rohkem valke ja kiudaineid – võrratu maitsega!
Kerge
4 inimest
45 minutit
Koostisained
Koostisained
4 portsjoni jaoks
200 g veisehakkliha
300 g aurutatud läätsi Bonduelle
600 ml tomatipastat
1 punane või valge sibul
1 küüslauguküüs
1 loorberileht
Kaks 250-grammist purki ricottat
200 ml rõõska koort
2 spl päevalille- või oliiviõli
100 g riivjuustu
1 võitükike
Peensoola, värskelt jahvatatud pipart
Pakkuda rohelise salatiga
Koostisained 4 portsjoni jaoks
200 g veisehakkliha
300 g aurutatud läätsi Bonduelle
600 ml tomatipastat
1 punane või valge sibul
1 küüslauguküüs
1 loorberileht
Kaks 250-grammist purki ricottat
200 ml rõõska koort
2 spl päevalille- või oliiviõli
100 g riivjuustu
1 võitükike
Peensoola, värskelt jahvatatud pipart
Pakkuda rohelise salatiga
Samm 1
Kuumutage ahi kuni 180 °C. Koorige ja hakkige sibul ja küüslauk. Praadige need õlis. Lisage liha, praadige paar minutit. Lisage läätsed. Segage läbi ja lisage tomatipasta.
Samm 2
Kuni veiseliha, tomatikaste ja läätsed 6–7 minutit keevad, valmistage valge kaste. Segage kausis ricotta, rõõsk koor, sool ja pipar.
Samm 3
Määrige potipõhi võiga ja asetage sellele 2 lasanjelehte. Katke pealt veiseliha-läätse tomatikastmega. Asetage kiht lasanjelehti, seejärel valget kastet.
Samm 4
Jätkake kihtide asetamist, kuni koostisosad saavad otsa. Puistake riivjuustuga üle.
Samm 5
Küpsetage 30 minutit kuni lasanje on kuldpruun. Pakkuge kuumana, valitud rohelise salatiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Hautis
Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!
Indiapärane kanakarri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.
Mehhiko pajaroog
Avasta uusi maitseid ja reisi päikeselisse Mehhikosse koos Bonduelle Mehhiko pajaroaga. Värviline, r...