Lillkapsakuskuss maisiga
Kerge
4 inimest
15 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i külmutatud lillkapsast
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i külmutatud lillkapsast
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
2 spl oliiviõli
1/2 tl karrimaitseainet
1/2 tl vürtsköömneid
360 g kirsstomateid
300 g Bonduelle'i maisi
15 g münti
200 g fetajuustu
Oliive
- Samm 1Keeda lillkapsast umbes 3 minutit. Seejärel nõruta ja lõika väga väikesteks tükkideks.
- Samm 2Sega lillkapsas oliiviõli, karrimaitseaine, vürtsköömnete, pipra ja soolaga.
- Samm 3Peenesta münt ning tükelda fetajuust ja tomat.
- Samm 4Sega kokku fetajuust, tomat, münt, mais, oliivid ja lillkapsas.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
- AVASTA RETSEPT
Maisikoogikesed tzatziki-kastmega
Krõmpsuvad ja tervislikud maisikoogikesed tzatziki-kastmega on võrratu amps päeva toredaks alguseks või külaliste kostitamiseks.
- AVASTA RETSEPT
Mehhikopärane maisisalat
Kiiresti valmiv ja üle mõistuse maitsev salat viib sind Mehhikosse! Usalda meid ja sa ei pettu.
Avasta lisaks ...













.webp)


