1. >Retseptid
  2. >Maisi, ananassi ja jalapeño värskendav salat

Maisi, ananassi ja jalapeño värskendav salat

Kas otsid värsket ja ilmekat maitsekooslust, mis üllataks ja värskendaks? Sel juhul on maisi, ananassi ja jalapeño värskendav salat just see, mida vajad. Sellel salatil on ideaalne tasakaal magusa ja vürtsika vahel - mahlane magus ananass põimub krõmpsuva maisiga ning mõnusat pikantsust lisab jalapeño. See on kerge ja värskendav roog, mis sobib hästi garneeringuks või pearoaks, kui soovid midagi kerget, kuid samas säravat. Selle salati iga suutäis paljastab uue maitsekihi, mis üllatab meeldivalt. Veendu ise!
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 150 g konservmaisi Bonduelle,

● 120 g värsket ananassi,

● 10 g värsket jalapeño pipart,

● 80 g cheddari juustu,

● 50 g majoneesi,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 150 g konservmaisi Bonduelle,

● 120 g värsket ananassi,

● 10 g värsket jalapeño pipart,

● 80 g cheddari juustu,

● 50 g majoneesi,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.
  1. Samm 1
    Koori ananass ja lõika kuubikuteks, tükelda jalapeno, riivi cheddari juust.
  2. Samm 2
    Pane kaussi kuubikuteks lõigatud ananass, konservmais, jalapeño, cheddari juust, majonees ning maitse järgi soola ja pipart ning sega kõik kokku.
  3. Samm 3
    Loodame, et sellest maisi, ananassi ja jalapeño värskendavast salatist saab sinu uus lemmik. Selle salati valmistamine on ülilihtne ja kiire, nii et juba mõne minutiga saad nautida suurepärast maitsekooslust, mis sobib nii igapäevaseks lõunasöögiks kui ka erilisteks puhkudeks. Luba sellel retseptil tuua oma taldrikule pisut suvise värskuse ning mõnusa magususe ja vürtsikuse tasakaalu. Naudi ka sina!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...

  • Takod portobello seente, marineeritud si...

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened...