1. >Retseptid
  2. >Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

60 g sibulat,

10 g küüslauku,

10 g tšilli pipart,

60 g punast paprikat,

150 g peenestatud konservtomatit,

2 muna.

soola, jahvatatud musta pipart,

õli,

koriandrit,

sibulapealseid.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

60 g sibulat,

10 g küüslauku,

10 g tšilli pipart,

60 g punast paprikat,

150 g peenestatud konservtomatit,

2 muna.

soola, jahvatatud musta pipart,

õli,

koriandrit,

sibulapealseid.
  1. Samm 1
    Haki sibul ja küüslauk, prae kuumutatud õlis 2 minutit kuldseks. Tükelda tšilli pipar ja paprika ning pane koos teiste köögiviljadega pannile. Prae veel 2-3 minutit.
  2. Samm 2
    Lisa konserveeritud karrikastmes oad ja tomatid. Puista peale soola ja pipart ning sega kõik läbi. Tee hautisesse lohud, pane neisse 2 muna ja prae veel 8-10 minutit (pannil kaane all). Kaunista koriandrilehtede ja sibulapealsetega.
  3. Samm 3
    Ja ongi kõik - võid nautida seda maitsvat ja toitvat Mehhiko munarooga karrikastmes ubadega!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele ...

  • Mehhikopärased quesadillad rebitud seali...

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad ...

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisi...

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on...