Pinterest

Oasalat

Kerge
10 minutit
Koostisained
1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube

1 purgitäis punaseid Bonduelle ube

300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube

150 g mitmevärvilisi kirsstomateid

1 väike punane sibul või 1 valge sibul

basiilikulehti

½ küüslauguküünt

2 supilusikat oliiviõli

1 supilusikas veiniäädikat

1 supilusikas sinepit

soola, pipart
Koostisained 1 portsjoni jaoks
1 purgitäis valgeid Bonduelle ube

1 purgitäis punaseid Bonduelle ube

300 g Bonduelle külmutatud rohelisi ube

150 g mitmevärvilisi kirsstomateid

1 väike punane sibul või 1 valge sibul

basiilikulehti

½ küüslauguküünt

2 supilusikat oliiviõli

1 supilusikas veiniäädikat

1 supilusikas sinepit

soola, pipart

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Aurutatud "Vapeur" valged oadAurutatud "Vapeur" valged oad
  1. Samm 1
    Auruta rohelised oad soolases keevas vees vastavalt sellele, kuidas pakil märgitud. Nõruta ja jahuta külmas vees.
  2. Samm 2
    Pese kirsstomatid ja lõika pooleks. Tükelda basiilik, sibul ja küüslauk. Suures kausis sega kokku sibul, küüslauk, sinep, äädikas, sool ja pipar. Kõige viimasena lisa basiilik.
  3. Samm 3
    Ava oakonservid, vajadusel nõruta. Lisa punased ja valged oad kaussi. Seejärel lisa külmad rohelised oad ning kirsstomatid, sega need ühtlaselt läbi. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.
  4. Samm 4
    Serveeri kohe või pane külmkappi.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.

  • Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

    Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

    Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega sobivad ideaalselt nii perele õhtusöögiks kui ka eriliseks sündmuseks, kui soovid pakkuda teistele oma lemmikmakarone veidi teistmoodi – ootamatu ja huvitava pöördega.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.