Meie prügikastidest võib leida pakendeid ja erinevat prahti, aga ka ikka veel toiduks kõlblikke toiduaineid. Mõnikord isegi pakendist välja võtmata toitu!
Valesti hinnatud kogused, muutunud päevaplaan, toiduainete säilivusaja ületamine, retseptide ja toiduvalmistamise ideede puudus – kõik need põhjused on loomulikud, kuid arvatavasti on kõik nõus, et sageli sööme silmadega rohkem kui tegelikult.
Me otsustasime, et toidu raiskamine on kestnud juba liiga pikalt, seepärast käärisime käised üles ja hakkasime tegema tööd selle peatamiseks:
Me külastasime sööklaid ja kohvikuid ning levitasime oma veebilehel ja sotsiaalvõrgustikes teavet toidu ratsionaalse tarbimise kohta. Me andsime välja isegi e-raamatu, et saaksime vastata teie küsimustele ja aidata leida lahendusi.
Me valmistasime pakendid, millele on märgitud portsjonite suurused, et toidu ostmisel saaks arvestada oma tingimusi ja tarbimisharjumusi. Meie „Inspiration“-sari soovitab osta köögivilju teie valmistatava roa ühe portsjoni jaoks, ning kui soovite mitmekesisemat toitu, siis võite seda maitsestada mitme erineva köögiviljaga!
Kas see on kõik? Kindlasti mitte!
Öeldakse, et heategevus algab kodust. Seepärast teeme oma tehastes kõik, mis võimalik, et ohjata kahjumit ja kasutada ära kõik saadud köögiviljad. Tootmise ülejäägid anname kohalikele heategevusühingutele. Klassifikatsioonidele mittevastavad tooted kasutatakse ära muude retseptide jaoks. Köögivilja mittesöödavad osad kas komposteeritakse, antakse loomasöödaks või muudetakse energiaks!