1. >Alates 1853
  2. >Uuenduste retsept

71% eurooplastest ei armasta köögivilju

Paljud meist (ja mitte ainult lapsed) ei armasta ja lausa väldivad köögivilju. U&A korraldatud küsitlus näitas, et 71% eurooplastest ei tarbi iga päev köögivilju (allikas: Usage and Attitude Surveys (U&A), Numsight). Mida teha, et meie toidulaual oleks rohkem köögivilju

Bonduelle soovitab teile 9-tähelist lahendust: u-u-e-n-d-u-s-e-d. Täites sel moel inimeste mõtted avastuste, üllatuste ja soovidega.

Kas olete uuendusteks valmis? Siin ongi meie neli lemmikut, kust me inspiratsiooni saame!

Esimene: Uuenduste maja – ideede mootor

Oleme veendunud, et köögivilju välditakse sageli seetõttu, et selle valmistamine võtab palju aega ja on ebamugav, või lihtsalt inspiratsiooni puudumise tõttu.

Ei ole ju nii, et meile lihtsalt ei meeldi suvikõrvitsad, vaid meile ei meeldi see, et me ei tea, mida nendega peale hakata! Just seepärast otsime alati uusi retsepte, kuidas valmistada köögivilju ja muuta nende tarbimine kergemaks.

See ongi meie initsiatiivi eesmärk: otsida ideid, mis viivad uuenduste, arengu ja uuringuteni. Toidulaboris analüüsib meie meeskond uusi tarbimistrende ja loob tulevikku suunatud tooteid.

Teine: toodete sortiment, mis on igapäevaselt abiks!

Tänu Bonduelle’ile võite nüüd süüa köögivilju otsekui makarone! Makaronid 100% köögiviljast, valmistatud kikerherneste, roheliste herneste, läätsede või koguni suvikõrvitsatega! Tõeline avastus ja kergendus perele õhtusöögi valmistamiseks!

„Inspiration“-sari on täiesti erilise disainiga plekkpurkides, mis lubavad kergesti rooga täiendada, lisades neile juba valmistatud köögivilju

„Vapeur“-sari, milles on loomuliku maitse ja krõmpsuvuse ning suurepärased toiteomadused säilitanud aurutatud köögivili. Valmistamine on kiire, sest kaunvilju, nagu aedoad, kikerherned või läätsed, ei ole vaja leotada ega keeta – see on eriti mugav ja maitsev!

Kolmas: valmistame seda, mida on vaja

Mis võiks olla veel parem viis uudistoodete loomiseks, kui mitte kuulata inimeste arvamusi ja ootusi? Tahame, et meie toodang teeniks olemasolevaid ja uusi suundi ning keskkonnakaitset ja ühiskonna huve. Just seetõttu püüame hoida mahepõllumajandust. Oleme loonud tehnoloogiad, mis arvestavad keskkonda ja toodet, mida toodame, ning inimeste vajadusi.

Neljas: sotsiaalvõrgustikud

Me püüame hoida dialoogi ja jagada oma lemmikretsepte ka teiega! Seepärast jagame veebilehel ning Facebookis oma muljeid, uudiseid, nõuandeid ja retsepte. Suurepärane võimalus, kui soovite tutvuda uuendustega ja lisada oma toitudesse üha rohkem köögivilju.