1. >Alates 1853
  2. >Vähem lisaaineid retseptides

Meie tootmisspetsialistid koostavad retsepte, milles köögiviljade head omadused kõige paremini avalduvad. Ühiskonna ootuste muutudes, kui inimesed valivad võimalikult looduslikuma toidu, oleme sammu võrra eespool.

Vähem soola

Oleme muutusteks valmis ja me teostame neid. Vaat seepärast on meie retseptides soolasisaldus viimase 10 aasta jooksul järjest vähenenud.

Ajavahemikul 2007–2012 vähenes konservide soolasisaldus umbes 5% ja külmutatud toodete umbes 15–20% võrra.

Lisatud suhkur? Vaid üksikjuhtudel

Sahharoosi kujul lisame seda vaid traditsiooniliste retseptide puhul (nt aurutatud porgand ja hernes), et vähendada köögiviljade loomulikku vihadust või mõne koostisosa happesust.

Mõnele Bonduelle'i tootele, näiteks erinevatele maisitoodetele ei ole vaja lisada suhkrut, sest need on ise magusalt krõmpsud. Etiketil märgitud suhkrusisaldus tuleneb köögiviljadest, lisatud koostisosad ei sisalda seda.

Ja veel...

Alates 2014. aastast ei sisalda meie toodete retseptid:

  • Palmiõli
  • Küllastunud rasvhappeid
  • Glükoosi- või fruktoosisiirupit
  • Toiduvärve, säilitusaineid ega kunstlikke lõhna- ja maitseaineid

 

Bonduelle on üks esimesi tootjaid, kelle toodetel on Prantsusmaal ja teistes riikides märgis Nutri-Score.

 

 

See on värvidest ja tähtedest koosnev toitumismärgis.

Roheline A täht tähistab tervislikumaid tooteid ja punane E täht – vähem tervislikke tooteid.

98% Bonduelle'i tooteid vastab A- ja B-kategooriale.