1. >Retseptid
  2. >Ahjus küpsetatud munad Prantsuse hautisega ratatouille

Ahjus küpsetatud munad Prantsuse hautisega ratatouille

Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 ahjuplaaditäis varem valmistatud Prantsuse hautist ratatouille

4 suurt muna

4 spl hapukoort

Peensoola, värskelt jahvatatud pipart

Serveerimiseks leiba
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 ahjuplaaditäis varem valmistatud Prantsuse hautist ratatouille

4 suurt muna

4 spl hapukoort

Peensoola, värskelt jahvatatud pipart

Serveerimiseks leiba
  1. Samm 1
    Kuumutage ahi temperatuurini 200 °C.
  2. Samm 2
    Jagage hautis ratatouille nelja nõusse. Lisage igale hautiseportsjonile hapukoort, maitsestage soola ja pipraga. Lööge igale portsjonile muna.
  3. Samm 3
    Asetage nõud küpsetusnõusse. Valage niipalju kuuma vett, et portsjoninõud oleksid poole kõrguseni vees ja küpsetage ahjus 10-12 minutit, olenevalt sellest, millise konsistentsiga munarebu te soovite.
  4. Samm 4
    Võtke nõud ahjust välja, maitsestage soola ja pipraga, pakkuge leivaga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...

  • Takod portobello seente, marineeritud si...

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened...