1. >Retseptid
  2. >Kikerherne-, spinati- ja fetatäidisega ahjubataat

Kikerherne-, spinati- ja fetatäidisega ahjubataat

Keskmine
2 inimest
30 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud kikerhernest Vapeur

300 g spinatit

1–2 küüslauguküünt

2 maguskartulit ehk bataati

100 g fetajuustu

50 ml oliiviõli

Peterselli, soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud kikerhernest Vapeur

300 g spinatit

1–2 küüslauguküünt

2 maguskartulit ehk bataati

100 g fetajuustu

50 ml oliiviõli

Peterselli, soola ja pipart
    Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
  • Aurutatud "Vapeur" kikerherned
  1. Samm 1
    Peske maguskartul, lõigake pooleks, veeretage korralikult oliiviõlis ja maitsestage soolaga-
  2. Samm 2
    Asetage maguskartul küpsetuspaberile ja küpsetage 25–30 minutit 200 °C ahjus.
  3. Samm 3
    Samal ajal kuumutage pannil oliiviõli ning praadige mõni minut spinatit ja purustatud küüslauku.
  4. Samm 4
    Lisage kikerhernes ning maitsestage soola ja pipraga. Tõstke ained nõusse ja lisage segule feta.
  5. Samm 5
    Tehke maguskartuli poolikutesse süvend ja pange sinna eelnevalt valmistatud segu.
  6. Samm 6
    Küpsetage ahjus veel 10–12 minutit. Maitsestage peterselli, soola ja pipraga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Brokolisupp

    Brokolisupp üllatab nii sind kui ka kõiki sinu sõpru! Maitsete mäng vapustab kõiki maitseretseptoreid.

  • Kartuli-herne-spinatikarri

    Sel korral kutsub Bonduelle sind rändama Indiasse! See maitsetandem loob sinus tunde, justkui istuks...

  • Makaronid ricotta ja brokoliga

    Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!