1. >Retseptid
  2. >Koreapärane maisiroog Mac and Cheese

Koreapärane maisiroog Mac and Cheese

Kui otsid rooga, mis ühendab mugava klassika ja uute julgete maitsetega, siis on koreapärane maisiroog Mac and Cheese kindlasti sinu tähelepanu väärt. See pole mitte ainult ebatavaline, vaid ka intrigeeriv tavalise Mac and Cheese versioon, mis toob sinu taldrikule uusi maitseid ja tekstuure. See roog sobib suurepäraselt nii õdusaks õhtuks kodus kui ka külaliste üllatamiseks erilise kombinatsiooniga, mis avaldab kindlasti muljet. Kas ei jõua ära oodata, et seda katsetada? Hangi vajalikud toiduained ja alusta!
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 200 g konservmaisi Bonduelle,

● 60 g võid,

● 40 g jahu

● 200 g piima

● 100 g rõõska koort,

● 180 g cheddari juustu,

● 180 g fermentjuustu,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 200 g konservmaisi Bonduelle,

● 60 g võid,

● 40 g jahu

● 200 g piima

● 100 g rõõska koort,

● 180 g cheddari juustu,

● 180 g fermentjuustu,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.
  1. Samm 1
    Sulata või potis ja sega jahuga. Vala piim ja rõõsk koor aeglaselt potti pidevalt vahustades, et vältida klompide tekkimist.
  2. Samm 2
    Hauta tasasel tulel 5-7 minutit, kuni kaste pakseneb. Seejärel lisa 150 g riivitud cheddarit ja fermentjuustu (jäta natuke peale puistamiseks). Kuumuta kastet, kuni juust sulab. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Samm 3
    Pane ahjupannile mais ja valmistatud kaste – sega kõik korralikult läbi. Puista peale ülejäänud juust. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10 minutit.
  4. Samm 4
    Usume, et see koreapärane maisiroog Mac and Cheese saab sinu lemmiktoiduks. See ainulaadne juustu ja maisi kombinatsioon annab traditsioonilisele retseptile uue elu ja üllatab meeldivalt kõiki, kes seda maitsevad. Ära karda katsetada ja seda rooga valmistada - selle valmistamine on lihtne ja tulemus rõõmustab kindlasti.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...

  • Takod portobello seente, marineeritud si...

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened...