1. >Retseptid
  2. >Mehhiko quesadilla brokoli ja maisiga

Mehhiko quesadilla brokoli ja maisiga

Kui soovid kiiret, kuid toitvat kerge Mehhiko hõnguga einet, võib Mehhiko brokoli ja maisiga quesadilla olla just see õige valik. Krõbe tortilla ümbritseb hõrke praetud brokoliõisikuid ja mahlast maisi ning sulanud juust ühendab kõik harmooniliseks maitsekoosluseks. See on roog, mis mitte pakub vaheldust toidulauale ja sobib suurepäraselt igal puhul – kiireks lõunasöögiks või õdusaks õhtusöögiks koos perega. Iga suutäiega tuleb esile uus maitsekiht, nii et see lihtne retsept, loodame, saab kiiresti sinu köögi lemmikuks.
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 2 tortillat,

● 80 g konservmaisi Bonduelle,

● 80 g fermentjuustu,

● 40 g cheddari juustu,

● 100 g värskeid brokoliõisikuid,

● 50 g võid,



Kastmeks:



● 100 g majoneesi,

● 30 g chipotle pastat,

● 5 g küüslauku,

● 30 g laimimahla.
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 2 tortillat,

● 80 g konservmaisi Bonduelle,

● 80 g fermentjuustu,

● 40 g cheddari juustu,

● 100 g värskeid brokoliõisikuid,

● 50 g võid,



Kastmeks:



● 100 g majoneesi,

● 30 g chipotle pastat,

● 5 g küüslauku,

● 30 g laimimahla.
  1. Samm 1
    Tükelda brokoliõisikud ja prae neid kergelt kuival pannil 2-3 minutit, et need veidi pruunistuksid.
  2. Samm 2
    Sega majonees ja chipotle pasta hakitud küüslaugu ja laimimahlaga. Määri kaste tortillale.
  3. Samm 3
    Kastmele pane fermentjuustu ja cheddari juustu, brokoliõisikuid ja konservmaisi. Puista peale pisut fermentjuustu ja kata teise tortillaga, vajuta veidi, et tortilla täidise külge kleepuks.
  4. Samm 4
    Prae tortillat pannil võis mõlemalt poolt, kuni see on kenasti pruunistunud ja juust sulanud.
  5. Samm 5
    Lõika quesadillad kolmnurkadeks ja serveeri kõrvale kastet.
  6. Samm 6
    Ja ongi kõik – Mehhiko quesadilla brokoli ja maisiga on valmis. Jääb üle maitsta ja iga suutäit nautida!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...

  • Takod portobello seente, marineeritud si...

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened...