1. >Retseptid
  2. >Singi-porrupirukas

Singi-porrupirukas

Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
3 muna

250g kohupiima

200ml piima

180g jahu

600g porrut

120g singiribasid

Võid
Koostisained 4 portsjoni jaoks
3 muna

250g kohupiima

200ml piima

180g jahu

600g porrut

120g singiribasid

Võid
  1. Samm 1
    Aurutage porrut ja lõigake see viiludeks.
  2. Samm 2
    Segage munad, kohupiim, piim ja jahu ühtlaseks massiks. Lisage porru ja singiribad.
  3. Samm 3
    Määrige küpsetusvorm võiga, kallake valmistatud mass vormi ja küpsetage 30 minutit kuni 180 °C eelkuumutatud ahjus.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtig...

    Kui soovid ühtaegu midagi kerget, krõmpsuvat ja pehmet, on krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...