Hispaaniast pärit maitse

Roheliste oliivide ja anšoovise maitsekooslus sobib igale suupistelauale. Tilgake Hispaaniat igaühele!

netokogus: 300 g netomass ilma vedelikuta: 110 g
koostisosad

Vesi, kivideta rohelised oliivid 37%, täidis 10% (ANŠOOVISE pasta 6%, stabilisaatorid: naatriumalginaat, quarkummi, tardaine kaltsiumkloriid), sool, happesuse regulaatorid: sidrunhape, piimhape, antioksüdant: askorbiinhape. Võib sisaldada oliivi kive või oliivikivi tükke.

Koosneb Kala.

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 602 kJ
Energiat (kcal) 146 kcal
Rasvad 15 g
Millest küllastunud rasvhappeid (g) 3,0 g
Süsivesikuid (g) 0,0 g
Millest suhkrud (g) 0,0 g
Kiudaineid (g) 2,5 g
Valku (g) 1,3 g
Soola (g) 3,25 g
valmistamisviis

Oliive saab kohe nautida!

säilitustingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Avasta meie retsepte

KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Salat tomatite

    Kõvaks läinud sai ei tõmba kedagi meist, aga toidu raiskamine on ka vastik, mida sellises olukorras teha? Bonduelle'l on Sinule lahendus! Jagame Sinuga ühte megahead retsepti, milles kõik ülejäägid kasutusse lähevad.

  • Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtig...

    Kui soovid ühtaegu midagi kerget, krõmpsuvat ja pehmet, on krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga...

  • Röstsai guacamole, maisi ja fetajuustuga

    Kui soovid midagi kiiret, kuid samas erakordselt maitsvat, võib röstsai guacamole, maisi ja fetajuus...