Üks koostisosa – palju roogi

Aurutatud punased oad on alati valmis maitsekooslust rikastama. Sobivad väga hästi suppi ja hautisesse või põhiroa garniiriks.

netokogus: 310 g netomass ilma vedelikuta: 250 g
pictogramme

koostisosad

Punased oad, vesi, sool, tardaine: kaltsiumkloriid.

Suur kiudainesisaldus, Suur valgusisaldus

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 455 kJ
Energiat (kcal) 108 kcal
Rasvad (g) 0,6 g
- millest küllastunud rasvhappeid (g) <0,1 g
Süsivesikuid (g) 14 g
- millest suhkrud (g) 0,8 g
Kiudaineid (g) 8,0 g
Valku (g) 7,7 g
Soola (g) 0,22 g

valmistamisviis

Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kasutusvalmis köögiviljad Teie roogadele.

säilitustingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Avasta meie retsepte

Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Punase oa brownie

    Punase oa brownie

    Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?

  • Taimetoidutortiljad

    Taimetoidutortiljad

    Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!

  • Tšillihautis

    Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?

Rohkem retsepte