Üks koostisosa – palju roogi

Aurutatud punased oad on alati valmis maitsekooslust rikastama. Sobivad väga hästi suppi ja hautisesse või põhiroa garniiriks.

netokogus: 310 g netomass ilma vedelikuta: 250 g
pictogramme
koostisosad

Punased oad, vesi, sool, tardaine: kaltsiumkloriid.

Suur kiudainesisaldus, Valguallikas

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 455 kJ
Energiat (kcal) 108 kcal
Rasvad 0,6 g
Millest küllastunud rasvhappeid (g) 0,1 g
Süsivesikuid (g) 14 g
Millest suhkrud (g) 0,8 g
Kiudaineid (g) 8,0 g
Valku (g) 7,7 g
Soola (g) 0,22 g
valmistamisviis

Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kasutusvalmis köögiviljad Teie roogadele.

säilitustingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Avasta meie retsepte

KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ...

    Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need...

  • Taimetoidutortiljad

    Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutort...

  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõr...