1. >Blog
  2. >Salat eri liiki ubadest

Koostisained:

Salat:

  • 1 mõõdutopsitäis (u. 400-500 ml) Bonduelle’i punaseid ube
  • 1 topsitäis Bonduelle’i valgeid ube
  • 1 topsitäis Bonduelle’i kikerherneid
  • 1 punane sibul
  • 1 paprika
  • 2 varsselleri vart
  • 3 spl päikesekuivatatud tomateid
  • 2 tl hakitud rohelist sibulat
  • 1 laim
  • pool tl soola
  • 1 tl musta pipart

Salatikaste:

  • 1-2 laimi mahl
  • 1 topsitäis hakitud värskeid koriandrilehti
  • 1, 5 tl vahtrasiirupit
  • 2 spl palsamiäädikat
  • 1 tl Dijoni sinepit
  • 2 küüslauguküünt
  • pool tl jahvatatud tšillipipart  (soovi korral)
  • veerand mõõdutopsitäit (u. 100-125 ml) oliiviõli

1. samm

Võtke suur salatikauss ja kallake sinna  Bonduelle’i valged ja punased oad ning kikerherned.

2. samm

Hakkige sibul, paprika, varsseller ja päikesekuivatatud tomatid ning lisage salatile.

3. samm

Segage blenderis laimimahl, coriander, vahtrasiirup, palsamiäädikas, sinep, küüslauk, tšillipipar ja sool; seejärel lisage oliiviõli ning vajadusel veel pisut pipart ja soola. Valage kaste salatile. Enne serveerimist jätke salat 20-30 minutiks seisma, et kaste imenduks.

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel