Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Aedviljavorm
Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!
Kerge
8 inimest
30 minutit
Koostisained
8 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
2 suurt kartulit
1 spl maapähkliõli
1 sibul
Soola, tšillipipart, musta pipart
1 tl kaneeli
3 muna
125 g rõõska koort
1/2 peotäit hakitud peterselli
Koostisained 8 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
2 suurt kartulit
1 spl maapähkliõli
1 sibul
Soola, tšillipipart, musta pipart
1 tl kaneeli
3 muna
125 g rõõska koort
1/2 peotäit hakitud peterselli
Samm 1
Nõruta mais, herned ja punane paprika.
Samm 2
Koori kartul ja lõika õhukesteks viiludeks.
Samm 3
Haki sibul peeneks.
Keeda kartuliviile 5 minutit keevas vees. Võta ettevaatlikult välja ja nõruta.
Samm 4
Vahusta munad.
Samm 5
Prae kartuleid ja sibulat natukese maapähkliõliga sügavamas pannis. Tõsta kõik pannilt ära ning sega kokku muna, maisisegu, soola, pipra, tšillimaitseaine ja kaneeliga.
Samm 6
Lisa veel veidi õli ja tõsta kogu mass panni. Vähenda kuumust ja prae, kuni kõik on valmis.
Samm 7
Sega kokku koor ja petersell.
Samm 8
Tõsta roog pannilt, lõika tükkideks ja serveeri koorega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?
Riisisalat ubade, brokoli ja paprikaga
Teistmoodi salat! Riis, brokoli, oad ja paprika loovad ootamatu maitsemustri. Usalda Bonduelle'i ja ...
Vürtsikas supp
Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks ...