1. >Retseptid
  2. >Taipärane Red Thai karri

Taipärane Red Thai karri

Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.
Keskmine
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes

600 g tükeldatud kanarinda

3 spl punast karripastat

500 g meelepäraseid aedvilju

3 spl õli

500 ml kookospiima

50 g India pähkleid või maapähkleid
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes

600 g tükeldatud kanarinda

3 spl punast karripastat

500 g meelepäraseid aedvilju

3 spl õli

500 ml kookospiima

50 g India pähkleid või maapähkleid
  1. Samm 1
    Lase lihal karripastas marineeruda – jäta see umbes tunniks külmkappi.
  2. Samm 2
    Pese ja tükelda aedviljad. Prae neid kergelt.
  3. Samm 3
    Siis prae kanafilee küpseks. Sega kanast järele jäänud karrikaste ja praadimisvedelik kookospiimaga. Lase keema tõusta.
  4. Samm 4
    Lisa aedvili, kanaliha ja pähklid. Lase haududa.
  5. Samm 5
    Serveeri keedetud riisiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?

  • Aedviljavorm

    Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. ...

  • Vürtsikas supp

    Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks ...