Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Bruschetta suviste köögiviljade ja kitsejuustuga
Kergem kui võileib, uhkem kui röstsai, olge head – bruschetta! Mõned köögiviljad, veidike kitsejuustu.. ja kui hea – bruschetta! Nautige üksinda salati lisandiga või koos sõpradega suupisteteks, tükeldage lihtsalt puust lõikelaual.
Kerge
2 inimest
15 minutit
15 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
4 viilu leiba
1 suvikõrvits
1 baklažaan
2 tomatit
1 kitsejuust
1 küüslauguküüs
4 näputäit tüümianit või punet
Oliiviõli
Salatiga pakkudes
Koostisained 2 portsjoni jaoks
4 viilu leiba
1 suvikõrvits
1 baklažaan
2 tomatit
1 kitsejuust
1 küüslauguküüs
4 näputäit tüümianit või punet
Oliiviõli
Salatiga pakkudes
Samm 1
Kuumutage ahi kuni 180 °C. Hõõruge leivaviile küüslauguküünega.
Samm 2
Poolitage baklažaan ja seejärel viilutage: puistake neile soola peale. Tükeldage suvikõrvits väikesteks viiludeks. Võib kasutada ka külmutatud suvikõrvitsat, kui sulatate selle enne üles ja kuivatate liigse vee. Lõigake tomatid ja kitsejuust suuremateks viiludeks. Kuivatage paberrätikuga baklažaanitükid.
Samm 3
Pruunistage baklažaani- ja suvikõrvitsaviilud pannil väheses oliiviõlis. Asetage leivaviilule baklažaani-, suvikõrvitsa-, tomati- ja kitsejuustuviilud. Määrige oliiviõliga üle ja puistake peale tüümianit (või punet), lisage pipart.
Samm 4
Küpsetage 15 minutit. Vajadusel lülitage ahjus lõpupoole grillrežiim. Pakkuge kuumalt koos toorsalatiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Riisisalat
Lihtsasti valmiv ja üle mõistuse maitsev! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutort...
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja ...