1. >Retseptid
  2. >Lillkapsariisi täidisega Portobello seened

Lillkapsariisi täidisega Portobello seened

Keskmine
4 inimest
10 minutit
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g



4 suuremat või 6 väikest Portobello seent



Parma juustu



Kirsstomateid



Kaunistuseks basiilikut



Oliiviõli



Soola, pipart



Toiming 1



Kuumutage ahi 180 kraadini
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g



4 suuremat või 6 väikest Portobello seent



Parma juustu



Kirsstomateid



Kaunistuseks basiilikut



Oliiviõli



Soola, pipart



Toiming 1



Kuumutage ahi 180 kraadini
  1. Samm 1
    Peske Portobello seened, eemaldage varred ja kaapige lusikaga pruunid kestad välja. Määrige seenekübara siseküljele veidi oliiviõli, puistake neile soola.
  2. Samm 2
    Katke ahjuplaat küpsetuspaberiga ja asetage sellele Portobello seened. Küpsetage umbes 15-20 minutit.
  3. Samm 3
    Kuumutage pannil oliiviõli ja lisage Bonduelle‘i lillkapsariis. Maitsestage soola ja pipraga, praadige umbes 7 minutit.
  4. Samm 4
    Täitke küpsetatud seenekübarad lillkapsariisi ja tükeldatud kirsstomatiga. Puistake Parma juustuga üle ja küpsetage veel paar minutit, kuni juust pruunistub. Kaunistage basiiliku lehtedega. Head isu!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Lihapallid aedviljadega

    Luba meil end üllatada. Need lihapallid sobivad suurepäraselt nii õhtusöögiks pere ringis kui ka lõunasöögiks sõprade seltsis.

  • Itaaliapärane bruschetta-suupiste

    Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.

  • Lillkapsakuskuss maisiga