Croque-monsieur spinati ja kitsejuustuga
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
8 viilu leiba (saia või täisteraleiba)
1 pakk lehtspinatit
200g värsket kitsejuustu
2 spl vahukoort
Peensoola, jahvatatud pipart
Võid
1 pakk lehtspinatit
200g värsket kitsejuustu
2 spl vahukoort
Peensoola, jahvatatud pipart
Võid
Koostisained 4 portsjoni jaoks
8 viilu leiba (saia või täisteraleiba)
1 pakk lehtspinatit
200g värsket kitsejuustu
2 spl vahukoort
Peensoola, jahvatatud pipart
Võid
1 pakk lehtspinatit
200g värsket kitsejuustu
2 spl vahukoort
Peensoola, jahvatatud pipart
Võid
- Samm 1Segage pannil nõrgal kuumusel spinat, kitsejuust ja koor ühtlaseks massiks, maitsestage soola ja pipraga.
- Samm 2Määrige 4 leivaviilule spinatisegu ja asetage ülejäänud viilud peale.
- Samm 3Võileibu võib valmistada mitmel viisil: küpsetage 10-15 minutit kuni 200 °C eelkuumutatud ahjus. Võite need pannil sulavõis röstida mõlemalt poolt kergelt pruuniks.
- Samm 4Pakkuge kuumalt salati, köögiviljade, lõhe või suitsuforelli, munadega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Kartuli-herne-spinatikarri
Sel korral kutsub Bonduelle sind rändama Indiasse! See maitsetandem loob sinus tunde, justkui istuksid India kohvikus.
- AVASTA RETSEPT
Kikerherne-, spinati- ja fetatäidisega ahjubataat
- AVASTA RETSEPT
Falafelid jogurtikastmega
Avasta lisaks ...










.webp)




