Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Indiapärane kanakarri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i spargelube
1 peotäis sibulat
2 kollast paprikat
500 g kanarinda
2 spl päevalilleõli
200 ml aedviljapuljongit
250 ml rõõska koort
1–2 spl tärklist
1 spl karrimaitseainet
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i spargelube
1 peotäis sibulat
2 kollast paprikat
500 g kanarinda
2 spl päevalilleõli
200 ml aedviljapuljongit
250 ml rõõska koort
1–2 spl tärklist
1 spl karrimaitseainet
Soola ja pipart
Samm 1
Pese, kuivata ja lõika sibul tükkideks.
Samm 2
Pese ja puhasta paprika ning lõika kuubikuteks.
Samm 3
Lõika kanarind kuubikuteks ja prae pannil küpseks. Puista peale maitseained.
Samm 4
Lisa kanale paprika, roheline sibul, puljong ja koor ning lase keema tõusta. Kui läheb keema, pane kaas peale ja hauta 10 minutit. Hiljem lisa tärklis.
Samm 5
Nõruta spargeload ja lisa kastmele. Lase lühidalt haududa.
Samm 6
Maitsesta karrimaitseaine, soola ja pipraga. Kaunista sibulapealsetega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Hautis
Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
Roheline salat mozzarella'ga
Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täiendusek...