Rohelised spargeload parmesaniga
Praetud spargeload! Täiesti lihtsad, hullupööra maitsvad ja eriliselt krõmpsud. Kerge valmistada.
Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i spargelube
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i spargelube
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
5 spl riivitud parmesani
2 spl oliiviõli
Soola ja pipart
KASTME JAOKS:
4 spl Kreeka jogurtit
1 spl pestokastet
- Samm 1Kuumuta ahi 200 °C-ni. Keeda spargelube 3 minutit soolases vees. Väldi ülekeetmist – need peavad jääma krõmpsud. Seejärel nõruta.
- Samm 2Sega kokku parmesan ja oliiviõli.
- Samm 3Sega spargeload kokku juustu ja oliiviõliga. Laota need küpsetuspaberile.
- Samm 4Kata küpsetuspaberiga ja küpseta 10 minutit.
- Samm 5Sega kokku pestokaste ja Kreeka jogurt.
- Samm 6Kui spargeload on valmis, serveeri neid kastmega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Hautis
Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!
- AVASTA RETSEPT
Indiapärane kanakarri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral kutsume sind hullupööra maitsva kanakarriga Indiasse.
- AVASTA RETSEPT
Roheline salat mozzarella'ga
Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täienduseks! Kiiresti valmiv ja üle mõistuse maitsev!
Avasta lisaks ...




.webp)










