Rohelise spargeloa salat virsiku ja mandlitega
Teistmoodi salat! Aed- ja puuviljakooslus üllatab tõeliselt. Avasta erinevad maitsed koos Bonduelle'iga.
Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
600 g Bonduelle'i külmutatud rohelisi spargelube
3 virsikut
50 g mandleid
4 spl oliiviõli
3 basiilikuoksa
Näpuotsatäis tšillipulbrit
Soola ja pipart
3 virsikut
50 g mandleid
4 spl oliiviõli
3 basiilikuoksa
Näpuotsatäis tšillipulbrit
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
600 g Bonduelle'i külmutatud rohelisi spargelube
3 virsikut
50 g mandleid
4 spl oliiviõli
3 basiilikuoksa
Näpuotsatäis tšillipulbrit
Soola ja pipart
3 virsikut
50 g mandleid
4 spl oliiviõli
3 basiilikuoksa
Näpuotsatäis tšillipulbrit
Soola ja pipart
- Samm 1Pane mandlid salati tegemise ajaks sooja vette likku.
- Samm 2Keeda rohelised spargeload. Väldi ülekeetmist – need peavad jääma krõmpsud.
- Samm 3Koori virsikud. Virsiku ülaossa võib teha risti-sisselõiked. Pane virsik 10 sekundiks keevasse vette, seejärel külma vette. Siis peaks virsiku koor kergesti ära tulema.
- Samm 4Lõika virsik 8 tükiks ja eemalda kivi. Sega kokku virsikutükid ja spargeload.
- Samm 5Haki basiilik ning sega kokku oliiviõli, tšillimaitseaine, soola ja pipraga. Lisa salatile kaste ja puista peale mandleid.
Avasta lisaks ...