Pinterest

Rohelise spargeloa salat virsiku ja mandlitega

Teistmoodi salat! Aed- ja puuviljakooslus üllatab tõeliselt. Avasta erinevad maitsed koos Bonduelle'iga.
Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
600 g Bonduelle'i külmutatud rohelisi spargelube

3 virsikut

50 g mandleid

4 spl oliiviõli

3 basiilikuoksa

Näpuotsatäis tšillipulbrit

Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
600 g Bonduelle'i külmutatud rohelisi spargelube

3 virsikut

50 g mandleid

4 spl oliiviõli

3 basiilikuoksa

Näpuotsatäis tšillipulbrit

Soola ja pipart
  1. Samm 1
    Pane mandlid salati tegemise ajaks sooja vette likku.
  2. Samm 2
    Keeda rohelised spargeload. Väldi ülekeetmist – need peavad jääma krõmpsud.
  3. Samm 3
    Koori virsikud. Virsiku ülaossa võib teha risti-sisselõiked. Pane virsik 10 sekundiks keevasse vette, seejärel külma vette. Siis peaks virsiku koor kergesti ära tulema.
  4. Samm 4
    Lõika virsik 8 tükiks ja eemalda kivi. Sega kokku virsikutükid ja spargeload.
  5. Samm 5
    Haki basiilik ning sega kokku oliiviõli, tšillimaitseaine, soola ja pipraga. Lisa salatile kaste ja puista peale mandleid.