Pinterest

Karrimakaronid ubade ja aedviljadega

Oad ja makaronid ei näi kokku käivat, kuid sel korral sobivad need teineteisega suurepäraselt! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
200 g makarone

1 šalottsibul

1/2 porrut

8 väikest porgandit

2 spl õli

1 tl teravat kastet

1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes

1/2 tl peenestatud koriandriseemneid

1/2 tl paprikamaitseainet

3 näpuotsatäit soola

1/2 sidruni mahl

Serveerimiseks peterselli või koriandrit
Koostisained 4 portsjoni jaoks
200 g makarone

1 šalottsibul

1/2 porrut

8 väikest porgandit

2 spl õli

1 tl teravat kastet

1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes

1/2 tl peenestatud koriandriseemneid

1/2 tl paprikamaitseainet

3 näpuotsatäit soola

1/2 sidruni mahl

Serveerimiseks peterselli või koriandrit
  1. Samm 1
    Keeda makaronid pakendil märgitud juhendi järgi.
  2. Samm 2
    Koori küüslauk ning haki peeneks. Lõika porru viiludeks. Lõika porgand seibideks.
  3. Samm 3
    Pane küüslauk, porru, porgand ja terav kaste pannile ning prae lühikest aega.
  4. Samm 4
    Lisa valged oad karrikastmes ja hauta 5–10 minutit, kuni porgand on pehme.
  5. Samm 5
    Lisa koriandriseemned, terav kaste, sool ja sidrunimahl.
  6. Samm 6
    Kui kaste sai liiga paks, lisa törts vett. Sega makaronid kastmega kokku ja serveeri kohe.