Makaronid hernestega
Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepäraselt pärast tööd õhtusöögiks või nädalavahetusel sõpradega kohtumiseks.
Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud rohelisi herneid Vapeur
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud rohelisi herneid Vapeur
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
- Samm 1Keeda makaronid soolases vees.
- Samm 2Lõika kirsstomatid pooleks.
- Samm 3Valmista herned pakendil märgitud juhendi järgi.
- Samm 4Sega kokku ricotta ja pestokaste ning lisa maitseained.
- Samm 5Kui makaronid on valmis, sega need kokku aedviljade ja kastmega.
Avasta lisaks ...