Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Roheline gazpacho
Roheline on uus must!
Suvel pakub see külm supp sulle jahutust ja külmadel talveõhtutel viib mõtetes päikeseküllasesse Hispaaniasse.
Kerge
4 inimest
15 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 kurk
1 suvikõrvits
150 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i herneid
500 ml aedviljapuljongit
1 sibul
1 viil musta leiba
3 spl oliiviõli
2 spl valge veini äädikat
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 kurk
1 suvikõrvits
150 g külmutatud rohelisi Bonduelle'i herneid
500 ml aedviljapuljongit
1 sibul
1 viil musta leiba
3 spl oliiviõli
2 spl valge veini äädikat
Soola ja pipart
Samm 1
Keeda herneid, hakitud suvikõrvitsat ja jämedalt hakitud sibulat 10 minutit ühes osas puljongis. Kui need on valmis, vala vedelik ära ja lase jahtuda. Kui need on jahtunud, sega kokku teise osa puljongiga.
Samm 2
Haki kurk. Koori ja haki küüslauk. Pane leib mõneteistkümneks sekundiks vette likku ja siis kuivata kätega.
Samm 3
Pane kannmikserisse kõik toored ja keedetud aedviljad. Purusta kõik püreeks. Lisa leib, oliiviõli, äädikas ja puljong. Püreesta kõik kreemja konsistentsini, vajaduse korral vala puljongit juurde.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Herne-avokaado külmsupp
Värske või külmutatud roheline hernes on alati valmis supi sisse rändama! Kuumal suvepäeval jahutab see külm supp suurepäraselt, talvel aga meenutab päikeselisi päevi.
Indiapärased aedviljapannkoogid
Sel korral kutsub Bonduelle sind nende aedviljapannkookidega Indiasse rändama!
Makaronid hernestega
Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepärasel...