Pinterest

Puuviljasalat

Kerge
2 inimest
25 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 pakk kikerherneid Bonduelle Inspiration

100 g mannat

50 g granaatõunaseemneid

1 peotäis peterselli

1 laim

Soola, pipart, oliiviõli
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 pakk kikerherneid Bonduelle Inspiration

100 g mannat

50 g granaatõunaseemneid

1 peotäis peterselli

1 laim

Soola, pipart, oliiviõli

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

KikerhernedKikerherned
  1. Samm 1
    Lase 100 ml vett keema ja vala see 100 g mannale.
  2. Samm 2
    Sega kõik hästi läbi, kata kinni ja lase 10 minutit seista.
  3. Samm 3
    Maitsesta manna soola, pipra, laimimahla ja tilga oliiviõliga.
  4. Samm 4
    Lisa granaatõunaseemned ja peeneks hakitud petersell.
  5. Samm 5
    Lisa kikerherned Bonduelle Inspiration. Lase enne serveerimist tund aega seista.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrikastmes ubadega Mehhiko munarooga. Selles retseptis on traditsioonilisele munaroale lisatud aromaatses karrikastmes ube, mis annab toidule erilise vürtsikuse ja soojuse. Iga suutäis õhkab vürtside rikkalikku harmooniat, kus ühinevad Mehhiko ja Aasia köögi maitsed, et luua uus ja põnev hommikusöögikogemus. See Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega on suurepärane võimalus alustada päeva hea energia ja rõõmsa tujuga, kui soovid midagi ebatavalist, kuid samas hubast ja soojendavat. See on väljendusrikas roog, mis avaldab kindlasti muljet nii sulle kui sinu lähedastele.

  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.