Pinterest

Röstsai guacamole, maisi ja fetajuustuga

Kui soovid midagi kiiret, kuid samas erakordselt maitsvat, võib röstsai guacamole, maisi ja fetajuustuga olla täiuslik lahendus. See on roog, mis ühendab kreemja, värskendava guacamole magusa, kergelt krõmpsuva maisi ja fetajuustu pikantse järelmaitsega. Igas suutäies kõlab maitsete imeline tasakaal. Kui soovid midagi lihtsat, kuid samas ilmekat ja peent, siis sobib see guacamole, maisi ja fetajuustuga röstsai suurepäraselt kergeks hommikusöögiks, vahepalaks või isegi stiilseks roaks sõprade koosviibimisel. Ära oota midagi, proovi meie retsepti kohe!
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 2 viilu röstsaia (või muud saia oma maitse järgi)

● 40 g võid,

● 1 hästi küps avokaado,

● 30 g laimimahla,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart,

● 60 g konservmaisi Bonduelle,

● 40 g fetajuustu.



Kaunistamiseks:



● sibulapealseid,

● tšilli pipart.
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 2 viilu röstsaia (või muud saia oma maitse järgi)

● 40 g võid,

● 1 hästi küps avokaado,

● 30 g laimimahla,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart,

● 60 g konservmaisi Bonduelle,

● 40 g fetajuustu.



Kaunistamiseks:



● sibulapealseid,

● tšilli pipart.
  1. Samm 1
    Prae saiaviilud pannil võis mõlemalt poolt parajalt pruuniks. Püreesta avokaado laimimahla, soola ja pipraga.
  2. Samm 2
    Määri praetud saiale püreestatud avokaado, lisa konservmais, fetajuust. Kaunista sibulapealsete ja tšilli pipraga.
  3. Samm 3
    Ja ongi kõik – röstsai guacamole, maisi ja fetajuustuga on valmis ja ootab maitsmist. Usume, et sellest saab roog, mida tahaks ikka ja jälle teha. Head isu!