Taimetoidupitsa
Pitsa on roog, mis sobib kõigile ja igaks puhuks. Sel korral pakume taimetoidupitsat, mis paneb kõik üllatuma!
Keskmine
4 inimest
45 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 rull koogitainast
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 rull koogitainast
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
- Samm 1Kuumuta ahi 200 °C-ni.
- Samm 2Laota tainas küpsetuspaberile ja keera selle servad üles.
- Samm 3Tee taina keskele mõned augud ja küpseta ahjus umbes 15 minutit, kuni tainas on helepruun.
- Samm 4Vala osa herneid keeva veega üle. Nõruta mais ja punased oad.
- Samm 5Kui tainas on küps, määri sellele tomatikastet. Pane peale herned, mais ja punased oad.
- Samm 6Lisa maitseks riivitud juustu ja maitseaineid.
- Samm 7Küpseta ahjus veel 10–15 minutit.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Taipärane Red Thai karri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.
- AVASTA RETSEPT
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!
- AVASTA RETSEPT
Mehhiko hautis
Rända koos Bonduelle'iga! Täna oled oodatud selle hautisega Mehhikosse rändama. See paneb sind kahtlema, kas oled ikka Eesti või Mehhiko köögis.
Avasta lisaks ...






.webp)




.webp)



