Veiselihapraad aedviljadega
Veisepraad on ideaalne roog esmaspäevaseks lõunaks või reedeseks õhtusöögiks!
Keerukas
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
Koostisained 4 portsjoni jaoks
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
- Samm 1Nõruta Bonduelle'i mais koos herneste ja punase paprikaga ning pane nõusse.
- Samm 2Hõõru veiseliha mõlemalt poolt õliga ja puista üle soolaga. Küpseta grillil või prae pannil.
- Samm 3Kui see on valmis, aseta 5 minutiks soojale taldrikule seisma.
- Samm 4Haki šalottsibul peeneks.
- Samm 5Sega kokku šalottsibul, tüümian ja või ning keera fooliumisse. Jäta seisma.
- Samm 6Serveeri veiseliha taldrikul. Pane lihale võid. Serveeri koos Bonduelle'i aedviljadega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
- AVASTA RETSEPT
Mehhiko hautis
Rända koos Bonduelle'iga! Täna oled oodatud selle hautisega Mehhikosse rändama. See paneb sind kahtlema, kas oled ikka Eesti või Mehhiko köögis.
- AVASTA RETSEPT
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
- AVASTA RETSEPT
Roheline salat mozzarella'ga
Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täienduseks! Kiiresti valmiv ja üle mõistuse maitsev!
Avasta lisaks ...












.webp)


