1. >Blog
  2. >Soojendav lillkapsasupp

Koostisained:

  • 1 pakk peenestatud lillkapsaid Bonduelle
  • 4-5 keskmise suurusega kartulit
  • 1 keskmise suurusega sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 10 g värsket ingverit
  • 500 ml köögiviljapuljongit
  • 250 ml kookospiima
  • 1 spl karripastat
  • 1/3 tl jahvatatud köömneid
  • Oliiviõli
  • Soola/jahvatatud musta pipart

Sibul, küüslauk ja ingver koori ja purusta soovitud suurusteks kuubikuteks. Pane kõik kuuma potti ja küpseta 3-4 minutit, seejärel lisa karripasta, köömned ja prae veel 1-2 minutit. Kartul koori, lõika kuubikuteks. Pane kartulid potti, lisa 1 l vett, kui läheb keema, lisa puljong ja keeda 10 minutit. Seejärel lisa lillkapsa õisikud ja keeda veel 10 minutit. Vala peale kookospiim, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta tulelt ja püreesta supp elektriblenderiga ühtlaseks.