Samm 1
Hõõru seafilee vürtsiseguga sisse. Keera maitsestatud liha fooliumisse ja aseta küpsetusvormi. Küpseta ahjus 150 °C juures umbes 60 minutit.
Samm 2
Võta liha ahjust välja ja rebi see kahe kahvli abil väikesteks tükkideks. Seejärel vala lihale ohtralt apelsini- ja laimimahla.
Samm 3
Sega Kreeka jogurt chipotle pastaga.
Samm 4
Kuumuta tortillasid pannil tilgakese õliga kummaltki poolt umbes 30 sekundit.
Samm 5
Seejärel pane soojendatud tortilladele rebitud sealiha, cheddari juustu, guacamolet, tomatisalsat, konservmaisi ja punaseid ube. Peale pane jogurti-chipotle kastet. Kaunista sibulapealsete, koriandri ja tšilli pipraga.
Ja ongi kõik – Mehhiko-pärased rebitud sealihaga takod ongi valmis. Head isu!