Taimetoitlaslik kikerherne Chana Masala
Keskmine
4 inimest
15 minutit
10 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 pakk kikerherneid Bonduelle Vapeur, 425 ml
300 g tükeldatud tomatit
1 sibul
1 spl kookosõli
Ingverijuurt
4 tl maitseainesegu Garam Masala
4 tl jahvatatud koriandrit
1 spl karrit
1 tl köömneid
Tšillit vajaduse järgi
Värsket koriandrit
300 g tükeldatud tomatit
1 sibul
1 spl kookosõli
Ingverijuurt
4 tl maitseainesegu Garam Masala
4 tl jahvatatud koriandrit
1 spl karrit
1 tl köömneid
Tšillit vajaduse järgi
Värsket koriandrit
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 pakk kikerherneid Bonduelle Vapeur, 425 ml
300 g tükeldatud tomatit
1 sibul
1 spl kookosõli
Ingverijuurt
4 tl maitseainesegu Garam Masala
4 tl jahvatatud koriandrit
1 spl karrit
1 tl köömneid
Tšillit vajaduse järgi
Värsket koriandrit
300 g tükeldatud tomatit
1 sibul
1 spl kookosõli
Ingverijuurt
4 tl maitseainesegu Garam Masala
4 tl jahvatatud koriandrit
1 spl karrit
1 tl köömneid
Tšillit vajaduse järgi
Värsket koriandrit
- Samm 1Puhastage küüslauk, sibul ja ingver, tükeldage peeneks – ingveri võib riivida.
- Samm 2Praadige sibul pannil roosakaks. Lisage peenestatud ingver ja küüslauk. Praadige kõik läbi ja lisage maitseained.
- Samm 3Lisage tükeldatud tomatid ja kikerherned.
- Samm 4Hautage nõrgal tulel umbes 15 minutit, et maitsed seguneksid.
- Samm 5Lisage maitse järgi soola. Puistake hakitud koriandriga üle.
- Samm 6Pakkuge riisiga. Head isu!
Avasta lisaks ...