Avokaado-röstsai brokoliga
1 küps avokaado
1 muna
2 viilu meelepärast leiba
1/2 sidruni mahl
Paprikat
Soola ja pipart
1 küps avokaado
1 muna
2 viilu meelepärast leiba
1/2 sidruni mahl
Paprikat
Soola ja pipart
- Samm 1Auruta brokoli. Püreesta see koos poole avokaado, soola, pipra ja sidrunimahlaga.
- Samm 2Lõika ülejäänud avokaado viiludeks ja maitsesta sidrunimahlaga. Keeda muna.
- Samm 3Rösti leib, määri sellele brokolimass ja laota peale avokaadoviilud.
- Samm 4Aseta keedumuna võileiva peale ja lisa maitseaineid.
Karrimakaronid ubade ja aedviljadega
Oad ja makaronid ei näi kokku käivat, kuid sel korral sobivad need teineteisega suurepäraselt! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Läätsesupp
Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sobib suurepäraselt õhtusöögile tulnud külalistele serveerimiseks või oma pere üllatamiseks. Kuigi läätsesupp on tavaliselt mõeldud taimetoitlastele, on see äärmiselt toitev – läätsed on väga valgurikkad, seega sobivad suurepäraselt liha asemel. Tõsi, alati võite supile lisada ka oma lemmiklihatükke. Seega, kuidas valmistada kiiresti toitev supp?
Kartulisalat
Kartulisalatit on lihtne teha ja see saab kiiresti valmis ning selle põhikoostisosa on keedukartul. Kuna salatil on lõputult palju variatsioone, võib igaüks hõlpsasti selle söögi kohandada oma maitsele või toitumisvajadustele. Kartulisalatit sobib pakkuda kerge eelroana, lisandina või koguni pearoana. Proovige ja leidke oma lemmikvariant.