1. >Retseptid
  2. >Punase oa brownie

Punase oa brownie

Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?
Kerge
4 inimest
40 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube

150 g tumedat šokolaadi

50 g pruuni suhkrut

50 ml meelepärast piima

2 muna

1 peotäis meelepäraseid pähkleid

1 tl küpsetuspulbrit

1 tl vanilliekstrakti

Võid
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube

150 g tumedat šokolaadi

50 g pruuni suhkrut

50 ml meelepärast piima

2 muna

1 peotäis meelepäraseid pähkleid

1 tl küpsetuspulbrit

1 tl vanilliekstrakti

Võid
  1. Samm 1
    Kuumuta ahi 180 °C-ni. Nõruta punased oad. Sulata tume šokolaad veevannil.
  2. Samm 2
    Mikserda kokku oad ja piim. Lisa munad, sulatatud šokolaad, suhkur, vanilliekstrakt ja küpsetuspulber.
  3. Samm 3
    Purusta pähklid suurteks tükkideks ja sega ettevaatlikult tainasse.
  4. Samm 4
    Määri küpsetusvorm võiga ja pane sinna tehtud segu. Küpseta ahjus umbes 25 minutit.
  5. Samm 5
    Lase jahtuda ja lõika tükkideks.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?

  • Traditsiooniline tšillihautis

    Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöög...

  • Taimetoidutortiljad

    Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutort...