Pinterest

Traditsiooniline tšillihautis

Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes

2 sibulat

2 küüslauguküünt

500 g veisehakkliha

1 värske porru

Riivitud Emmentali juustu

2 tl jahvatatud vürtsköömneid

Kreekereid

Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes

2 sibulat

2 küüslauguküünt

500 g veisehakkliha

1 värske porru

Riivitud Emmentali juustu

2 tl jahvatatud vürtsköömneid

Kreekereid

Soola ja pipart
  1. Samm 1
    Haki sibul ja purusta küüslauk. Prae neid pannil.
  2. Samm 2
    Seejärel lisa veiseliha ja prae umbes 10 minutit.
  3. Samm 3
    Lisa Bonduelle'i punased oad tšillikastmes ja maitseained. Prae veel mõni minut.
  4. Samm 4
    Lõika porru ribadeks.
  5. Samm 5
    Pane hautise peale porrut ja Emmentali juustu.
  6. Samm 6
    Serveeri kreekeritega.