Traditsiooniline tšillihautis
Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
- Samm 1Haki sibul ja purusta küüslauk. Prae neid pannil.
- Samm 2Seejärel lisa veiseliha ja prae umbes 10 minutit.
- Samm 3Lisa Bonduelle'i punased oad tšillikastmes ja maitseained. Prae veel mõni minut.
- Samm 4Lõika porru ribadeks.
- Samm 5Pane hautise peale porrut ja Emmentali juustu.
- Samm 6Serveeri kreekeritega.
Avasta lisaks ...